Best vreemd. De coronaregels in Nederland laten wel een drive-in bioscoop toe, maar dan moet het wel bìnnen gebeuren. Buiten mag het dan weer niet, zo meldt RTL Nieuws. Maar voor nu is het een uitkomst, want met de hitte buiten wil je niet twee uur lang in een auto zitten in de zon. Bovendien is het scherm beter te zien in het donker.

Kinepolis in Breda organiseert de indoor drive-in bioscoop in de evenementenhal Breepark. Al sinds 22 juni kunnen bezoekers terecht in de zaal met airconditioning. Tot en met 27 juni draait de bioscoop films in de loods. Vandaag kun je Dunkirk kijken of Interstellar. Morgen draaien ze nog eens Interstellar en Inception. Zondag 27 juni draaien ze de drie eerdergenoemde films plus Lego Ninjago.

Neem je eigen snacks mee

Een ticket kost 30,50 euro per auto, waarbij je met meerdere mensen in de auto mag zitten, als jullie maar uit hetzelfde huishouden komen. Om het nog wat gunstiger te maken: je moet je eigen eten en drinken meenemen, want dat wordt daar niet verkocht. Tickets voor de indoor drive-in bioscoop haal je op de site van Kinopolis.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie