Hét nieuws van Infiniti in LA is de G37 Cabrio die half volgend jaar ook naar Europa komt, en daar zitten we natuurlijk met smacht op te wachten. De auto kent de G37 Coupé als basis en beschikt over een driedelig variodak. Verder geen nieuws onder de zon, of het moet het Bose Open Air Sound System zijn dat het geluid van de audio-installatie aanpast aan het feit of er open of gesloten worden gereden.
 
Ook de gescheiden temperatuurregeling houdt rekening met de configuratie van de carrosserie en de stoelen zijn in de klimaatregeling opgenomen. Los van de coupé krijgt de cabrio eigen lakkleuren en tinten voor het interieur. Een windstop behoort tot de standaarduitrusting net zoals een achteruitrijcamera.
 
Voorin natuurlijk de bekende V6 motor met 3,7-liter inhoud en een vermogen van 320 pk. De koper kan kiezen uit een zesbak of zeventraps automaat. Het is niet helemaal de tijd om een nieuwe cabrio aan de man en vrouw gebracht te krijgen, maar misschien is dat volgend jaar zomer al weer anders.

Reacties

Meer van TopGear