Naar goed voorbeeld van Mini hangt Apple een naam die kleinheid insinueert aan haar grootste model: de iPhone Xs Max. Leg maar eens uit aan je oma dat de letters niet voor Extra Small staan. Heb je genoeg aan 64 gigabyte, of heb je de cloud ontdekt, dan heb je genoeg aan een iPhone Xs Max van 1.259 euro. Bewaar jij je volledige back-up (wat dan dus geen back-up is) van foto’s en andere data op je telefoon, dan haal je de iPhone Xs Max van 512 gigabyte. Die kost je 1.659 euro. Een hoop geld, dat je maar één keer kunt uitgeven. Dus wat zijn de alternatieven voor zo’n iPhone van 1.659 euro? We maakten een mooi lijstje voor je.

Renault Kangoo met tijgerprint

Haal voor 446 euro de opvallendste Renault Kangoo van Nederland. Voor 50 euro krijg je er vast een leuke set velgen bij. En dan hou je geld over voor de instap-iPhone Xs.

Smart ForTwo

Voor hetzelfde geld als een iPhone haal je een tweezitter met de motor achterin én achterwielaandrijving. Deze beul sprint in 16,80 seconden naar de 100 km/u en kost je maar 1.650 euro.

Bruingerande Mercedes S-klasse met V8

Oké, dus je wilt iets groots. Haal dan een oude Mercedes S 430 met een dikke V8. Als het gaat om kilo’s blik voor je geld valt deze deal haast niet te evenaren. Voor 1.395 euro hou je wat budget over voor plamuur en roestverwijderaar.

Renault Vel Satis

Voor zo’n 1.600 euro heb je ze voor het uitkiezen. Bijvoorbeeld deze dikke 3,5-liter V6 in het zwart. Ben je minstens zo hipster als Apple-klanten ooit waren. Vooruit, plak maar een wit Apple-stickertje achterop. Je hebt het verdiend.

De meest ongure VW Transporter van Nederland

Als jij een loodgieter bent die nu en dan graag een tjonko opsteekt, of gewoon iemand die graag een karakter in Scooby Doo had willen zijn, dan is deze Transporter de ideale bus voor jou. De blauwe bonk ellende heeft 317.000 kilometer ervaring en kost je slechts 1.250 euro.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear