‘Wanneer je in Rome bent, doe dan als de Romeinen’, luidt het slecht vertaalde gezegde. En wat is er nu passender dan in een Fiat 500 Jolly door de Italiaanse steden toeren? We snappen het echter als je de oude techniek van de kleine rakkertjes niet vertrouwt. Ook daar is een oplossing voor, in de vorm van elektrotechniek.

Garage Italia bouwde een rits elektrische Fiat 500 Jolly’s (ook wel Spiaggina genoemd) en Hertz absorbeerde ze in ‘Selezione Italia’, een speciale collectie met Italiaanse auto’s die iets meer moeten doen dan alleen van A naar B rijden. Hier kun je bijvoorbeeld ook een Giulia Quadrifoglio huren of een Abarth 595. De kleine Fiat 500 Jolly rijdt maximaal 120 kilometer op één acculading.

Je kunt de Fiat 500 Jolly’s huren bij Hertz in de Italiaanse steden Florence, Milaan, Rome en Venetië. Het is de perfecte toevoeging aan je vakantie in Italië. Ze zijn leverbaar in geel, blauw en in een tricolore-uitdossing. Voor de prijs moet je eventjes bellen met Hertz. Oh, en je moet 25 jaar of ouder zijn.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)