Willekeurige Samenwerking van de Dag-alert: Justin Bieber sloeg de handen ineen met scootermerk Vespa voor een speciale uitvoering van de Sprint. De Canadese zanger is echter niet bepaald uit z’n plaat gegaan met het verfpalet – het is wat je noemt erg monochroom. Wel zijn er vlammen die in de jaren negentig heel hip waren. Misschien kwam de inspiratie van een shirt dat nog achter in zijn kast hing.

‘Ik ben dol op Vespa en samenwerken met zo’n klassiek merk is zo cool’, zei Bieber. ‘In staat zijn om mezelf uit te drukken, of het nu door middel van kunst, muziek, visuals of esthetiek is, in staat zijn om iets uit het niets te creëren – het is een deel van mij. Uiteindelijk is het doel bij het maken en ontwerpen altijd om je eigen unieke draai aan dingen te geven.’

De ‘Justin Bieber x Vespa’ (maar dan met hoofdletters – doen we niet aan) zal verkrijgbaar zijn met 50-, 125- en 150-cc motoren. Werkelijk alles is in het wit afgewerkt, inclusief de wielen, het zadel en de handgrepen. Blijkbaar zal de limited edition geleverd worden met een ‘accessoirecollectie’; een witte tas, witte handschoenen en een met vlammen bedekte witte helm. We gokken dat je deze Vespa wel veilig onbeheerd kunt achterlaten in Amsterdam.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear