Stond deze Zwitserse Lambo ook maar zo neutraal in z’n versnelling als het land in conflicten staat. De Oostenrijkse politie vermoedt dat de Zwitserse bestuurder bij het keren zijn rempedaal wilde gebruiken, maar per ongeluk zijn gaspedaal indrukte. De V10 hoef je dat geen twee keer te vragen en de Lambo spurtte ervandoor, zo de plomp in. De bestuurder kon gelukkig zelfstandig naar de kant zwemmen.

De brandweer had een flinke kluif aan de verzopen Huracán en al met al waren er 31 personen aanwezig voor de bergingswerkzaamheden. In totaal sprongen vijf duikers het water in die met een bergingsballon en een takelwagen de Lambo uit het water visten. Water doet over het algemeen weinig goeds voor auto’s, dus je kunt ervan uitgaan dat er wel meer nodig is dan een poetsbeurt en een nieuwe accu.

De agenten trekken hun lolbroek aan maken de vergelijking met James Bond. Ze suggereren dat de 31-jarige bestuurder probeerde met zijn Huracán om de legendarische Lotus Esprit uit de The Spy Who Loved Me na te doen. In dit geval transformeerde de Lambo echter niet in een onderzeeër maar zonk rechtstreeks naar de bodem. We gokken dat de eigenaar er niet zo om kan lachen.

De grap van de politie

De brandweer bergt de Lambo

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie