Lamborghini kon niet langer aanzien hoe hun geliefde Huracán mishandeld werd door tuners. Vieze bodykits, overdreven spoilers en onnodige opplaksels verstieren het kunstwerkje uit Sant’Agata Bolognese. Tijd voor een sterker staaltje Lamborghini Huracán tuning; van Lambo zelf.

‘Als je het niet tegen kunt gaan, moet je het maar in goede banen leiden’, moet Lamborghini gedacht hebben. Of ze zagen er gewoon geld in. Wij oordelen niet.

In ieder geval komen de Italianen met een aeropakket voor de Huracán. Je krijgt een splitter, zijskirt, diffuser en een kleine boekenplank. Allemaal vervaardigd uit koolstofvezel en afgewerkt in matzwart. Ziet er best duchtig uit, al hadden ze de schroefjes wel iets netter mogen wegwerken. Functie boven vorm, zullen we maar zeggen.

Lamborghini snapt dat je niet met je standaard hoepels gaat rondrijden, dus leveren ze ook dikke centerlock-velgen, geïnspireerd op de Huracán Super Trofeo-racer.

Nog meer Lamborghini Huracán tuning?

Is het plaatje nog niet helemaal af? Nou vooruit, dan plakt Lamborghini nog twee strepen op je Huracán. Je mag kiezen uit matzwart, hoogglanszwart of rood. Een prijskaartje zien we niet hangen, maar reken er maar op dat het een stukje duurder is dan Autostyle. En anders ga je lekker voor de dakloze Huracán.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)