Kan iemand misschien even langsgaan bij Lamborghini om te kijken of het wel goed gaat? We maken ons een beetje zorgen. Onlangs plaatsten ze namelijk deze nogal bijzondere fotoset met aliens op Twitter en Facebook. ‘Huracán Evo Spyder verkent Abruzzo met [fotograaf] Valentina Sommariva en is het ruimteschip dat buitenaardse wezens gebruiken voor interactie met de omgeving, om zo de relatie tussen de ruimte en de aarde te onthullen’, is het bijschrift. Joe.

Nee, er is geen ventilatieslang van de verfcabine boven de marketingafdeling gescheurd waardoor iedereen zich daar nu ‘extra gelukkig’ voelt. Blijkbaar is het onderdeel van de campagne With Italy, For Italy. De autobouwer werkte samen met grote namen uit de fotografiewereld om typisch Italiaanse zaken te verbinden met Lamborghini. Tegelijk wil het merk aan de buitenwereld laten zien hoe mooi Italië is.

En blijkbaar kan dat allemaal heel goed door mensen een wit morph suit aan te trekken en ze gekke poses aan te laten nemen naast een Huracán. Zal de fotografe misschien iets te veel Community hebben gekeken, waarbij de mascotte een nog net iets verontrustender versie van deze alien is?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)