Gloednieuwe motoren vinden het fijn als je ze de eerste kilometers even rustig inrijdt. Baat het niet, dan schaadt het niet. Deze Lamborghini Urus sprokkelde maar net genoeg kilometers bij elkaar om voorzichtig in de toeren te mogen klimmen en toen ging het al mis. Een V8 met 650 pk blijft heel wat, zelfs met quattro, eh, vierwielaandrijving.

De exacte kilometerstand van deze Amerikaanse Urus is 752 mijl, oftewel 1.210 kilometer. De neus ligt flink in de kreukels en volgens de beschrijving kwam de bodem ook niet onbeschadigd uit het ongeluk. De geschatte nieuwprijs in de VS was net nog 236.053 dollar (zo’n 208.000 euro). Het hoogste bod is nu 115.000 dollar (circa 101.000 euro).

In Nederland kost een Lamborghini Urus op z’n minst 278.844 euro, dus tel uit je winst. Met een flinke hoeveelheid ducttape en een klein beetje laswerk moet deze schade wel te fiksen zijn. De BPM bij de kentekenaanvraag valt op een schadeauto ook nogal mee. Klinkt als een aardig projectje, dus. En anders hang je het interieur in je Golfje, ook leuk.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)