Heb je een Lamborghini Murciélago of Gallardo in de garage staan, dan kunnen we ons levendig voorstellen dat je dat zo laat op momenten dat het sneeuwt. Maar nu is er de Lamborghini Winter Academy.

De winterse schoolbanken worden zowel in Europa als in de Verenigde Staten opgesteld. Het doel is duidelijk: jou bijbrengen hoe je de aanzienlijke kracht van je dolle stier fatsoenlijk op een gladde ondergrond overbrengt.

Van 7 tot en met 9 maart opent de Lamborghini Winter Academy in het Italiaanse Livigno de deuren. Deelname kost je een aanzienlijke 2.100 euro. Maar bedenk dat je waarschijnlijk drie dagen heerlijk kunt eten en dat schade als gevolg van een glijpartij waarschijnlijk nog duurder is. Inschrijven kan hier.

Overigens hebben de Italianen ook een Track Academy in voorbereiding. Nu de winter bijna over is lijkt ons dat een stuk zinniger. Per keer kunnen maximaal twintig deelnemers zich inschrijven voor een training op een van de vele Italiaanse racecircuits. Ook hiervoor vind je via bovenstaande link alle informatie.

Reacties