Bond is terug. Bijna, dan. Na een schijnbaar oneindige vertraging door je-weet-wel-wat keert Daniel Craig terug als 007 in No Time to Die. Dat betekent ook dat alle bedrijven die iets met de film te maken hebben, met hun Bond-gerelateerd zaken komen. Dit is bijvoorbeeld de Land Rover Defender V8 Bond Edition. Het is niet zomaar een stoer ding om te zien – de 5.0 V8 produceert een serieuze 525 pk, goed voor een 0-100-tijd van 5,2 seconden. De top is 240 km/u.

De Land Rover Defender V8 Bond Edition ziet er grotendeels hetzelfde uit als de tien Defenders die in No Time to Die door de lucht vliegen. Uiteraard droegen de Defenders in de film niet de 007-badges, dat zou raar zijn. Ook zijn deze exemplaren niet eerst 30 meter door de lucht gekatapulteerd of tegen een boom gerost. De blauwe remklauwen zie je ook niet op het witte doek.

Het interieur van de Defender is net zo sinister uitgevoerd als de buitenkant. Bij het starten van de V8 verschijnt het 007-logo op het infotainmentsysteem en de instapverlichting laat ook het logo van de geheim agent zien. Rondom de carrosserie zijn de nodige badges aangebracht.

Wat kost de Land Rover Defender V8 Bond Edition?

De Defender 90 (met drie deuren) kost in Nederland 218.428 euro. De langere 110 moet minimaal 223.837 euro kosten. In totaal bouwt Land Rover maar 300 Bond Editions, dus je moet er wel snel bij zijn. Alle Defenders dragen de badge ‘One of 300’. De SUV met chassisnummer 007 zit er helaas niet tussen, die is gebruikt tijdens het filmen. Op 30 september 2021 draait No Time to Die in de bioscopen.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie