Man geeft 'te dikke' passagier schuld van crash

'Door het extra gewicht' belandde hij op de Nürburgring in de vangrail

Wehrseifen-bocht op de Nordschleife nurburgring
Foto('s): Toyota

Een goede coureur heeft altijd een excuus paraat. Het liefst leg je het smoesje al voor de race in de week, zodat je er later op terug kunt vallen als de resultaten tegenvallen. Maar achteraf werkt het ook prima. Aan de ‘driver excuses’ van bestuurder van deze Honda Integra Type R kunnen betaalde coureurs nog een puntje zuigen. Blijkt overigens al een bericht van eventjes terug te zijn, maar het kwam pas weer bovendrijven. Blijft alsnog komisch.

Hij crashte zijn Honda Integra Type R op de Nürburgring nadat de auto onderstuurde, aan de buitenkant van het bocht in de berm belande en tegen de vangrail aan de andere kant slipte. De reden volgens hem? Zijn passagier was te dik en door het extra gewicht onderstuurde de Type R, wat de crash veroorzaakte.

‘James, ik ga eerlijk met je zijn maat. Ik denk dat jij de factor was waarom ik crashte. Ik ga jou niet de schuld geven, zo ben ik niet, maar ik probeer niet grappig te zijn. Je bent niet licht en ik denk dat dat de hoofdreden was waarom de auto zich zo anders gedroeg’, zegt de bestuurder in een bericht op Facebook Messenger.

‘De zwaartekracht van jouw kant in de auto is wat de auto liet ondersturen’, gaat de brokkenpiloot verder na een paar lollige reacties van andere groepsleden van het gesprek ‘Ring Gang’. ‘Maat, ik neem die bocht elke keer precies hetzelfde. De auto was afgesteld op overstuur.’

Screenshots van screenshots (yo dawg)

De Facebook-post met alle screenshots

Reacties
  1. Herkenbaar zegt op 22 september 2020 om 15:12:

    Dat zei ik laatst ook tegen mijn vrouw. Was ze niet blij mee.

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken