Wat zou je op de autoshow van Dubai moeten showen? Daihatsu zal er niet staan. Skoda ook niet. Maar voor de in het geld badende sjeiks hoef je ook niet met een Audi of Mercedes aan te komen. Zelfs een Maybach is wat gewoontjes. Hoewel. Deze is best aardig voor kerels in een witte jurk. Handelend in olie of wonend in het Vaticaan.
 
Zie hier de Maybach 62 Landaulet. De carrossier zette de knipschaar in de Maybach 62 en binnen een handomdraai – wellicht een paar dagen werk – heb je een pausmobiel.
 
Daar rij je dan, met dik 600 pk uit een V12 en een achterbank waarop je minstens met vier rapbabes uitgebreid champagne kunt drinken, tv kunt kijken en op je PS3 kunt spelen.

De 62 Landaulet is wel een tikkie duurder dan de standaard prijs voor een Maybach 62 (dik zeven ton) want in Nederland kost-ie inclusief alle berovingen die BPM en BTW heten maar liefst 1,4 miljoen euro.

 
Wij adviseren de paus voor dat bedrag toch een Reventón te kopen. Dan maar geen babes achterin, en lastig instappen met een jurk wellicht, maar nèt even wat cooler.

Reacties

Meer van TopGear