‘Naar verwachting eind 2021 in de verkoop’, schreven we vlak nadat de Tesla Cybertruck op het podium onthuld en bekogeld werd. Met ongeveer de helft van de deuren op de adventskalender al open kunnen we redelijkerwijs beweren dat we hard richting het einde van 2021 gaan. En helaas is er nog geen gekke elektrische pick-up die in minder dan 3 seconden naar de 100 sprint. Gelukkig is er een oplossing – en nog precies op tijd om op je verlanglijstje te zetten. Of deze Mega Tesla Cybertruck dan op tijd voor kerst binnenkomt, is wel de vraag.

Je moet sowieso zeer zoet zijn geweest als je wilt dat de kerstman deze onder de boom legt. De Mega Tesla Cybertruck kost 250 dollar, omgerekend zo’n 220 euro. Mega is overigens geen waardeoordeel vanuit onze kant, maar het merk van de set. Mega is de Lego-tegenhanger van het bedrijf Mattel. Je weet wel, die van Hot Wheels en Matchbox. Voor de ruim 200 piek krijg je 3.283 steentjes die formeren tot een model met werkende deuren en kleppen, neerklappende stoelen en functionerende ophanging.

De Mega Tesla Cybertruck is koop in Amerika

Daarnaast zijn er genoeg easter eggs – het blijft een Tesla. Neem bijvoorbeeld de barsten in de zijruiten. De andere beloofde grapjes vind je waarschijnlijk bij het bouwen. De Mega Tesla Cybertruck is te bestellen via de Amerikaanse site van Mattel. De verzendkosten zijn omgerekend zo’n 30 euro, en aangezien de set van buiten de EU komt, moet je daarnaast nog rekening houden met invoerrechten en BTW.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)