Mensen hebben een aangeboren aversie tegen onrecht. De afkeer is een evolutionair mechanisme dat er waarschijnlijk is om de stam bij elkaar te houden. Lastig verhaal, maar je vindt het ook al terug bij kapucijnaapjes – geen grap. Daarom reageren we zo fel als we vinden dat we onheus bejegend worden door bijvoorbeeld een autodealer. Dan krijgen we plots de behoefte om de auto vol te plakken met alle mankementen, of om een G-klasse uit een helikopter te werpen.

Het verhaal van deze platte Mercedes-AMG G 63 is tweeledig. Het begon bij een weddenschap tussen twee vloggers over een groot contract. De verliezer, dus die niet mocht tekenen, zou zijn G-klasse van 300 meter hoog laten vallen. De vlogger zou bijzonder ontevreden zijn geweest over de potente terreinauto. Hij zou ‘m sinds de aanschaf in 2018 elke maand kwijt zijn geweest voor reparaties en de Rus vergelijkt zijn frustratie met het tegen de muur willen gooien van een haperende smartphone.

De internetbekendheid, met 2,7 miljoen Insta-volgers en bijna 60.000 abonnees op YouTube, plaatste de video in de serie ‘rijke jongen mensen hebben plezier’ . Het is verbazingwekkend hoe plat de Mercedes-AMG G 63 is na de val uit de helikopter op de bevroren grond. We hebben de video vast iets doorgespoeld voor je.

G-klasse door helikopter gedumpt

Foto’s: Screenshot YouTube / Мороз Игорь

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)