‘Veel mooier wordt het niet in luxeland’, zeiden we bijna een jaar geleden in onze autotest van de Mercedes-AMG S 63 4Matic Lang. Misschien mogen we daar een kleine kanttekening bij plaatsen: behalve als ie… smaragdgroen is.

Groen zal nooit de eerste kleur zijn waar je aan denkt bij Mercedes. Toch bewees de Mercedes-AMG GT R in het ‘Mango Hell Green’ dat de kleur niet alleen voor Engelse sportauto’s weggelegd is. De S-klasse levert bewijsstuk B met de kleur ‘smaragdgroen’. Best lekker, als je het ons vraagt.

De specificaties

Benieuwd naar de specs? Die hebben we voor je. De welbekende 4,0-liter V8 is nog altijd goed voor 612 pk en 900 Nm. De Mercedes-AMG S 63 accelereert in 3,5 seconden van 0 naar 100 km/u en is begrensd op een snelheid van 250 km/u. The Flash zou groen zien van jaloezie.

Zoals je ‘m nog niet eerder zag

De Mercedes-AMG S 63 die je hier op de foto ziet schitteren, staat momenteel te koop bij Stern Auto Amsterdam. Hij is dit jaar de AMG-fabriek uitgerold en heeft nog maar een kleine 6.000 km op de teller staan. Zo goed als nieuw dus, deze Mercedes-AMG S 63 in smaragdgroen. En van jou voor een bescheiden 209.750 euro.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)