Larte wil dat jij – als je genoeg roebels hebt, dat is – hetzelfde gevoel van luxe ervaart in een Mercedes V-klasse als in een privéjet. Daarom laat de tuner de collega’s van Luxury Technology Studio los op hun ‘Black Crystal’. Als je je ogen dicht doet, voelt het als een privéjet. Als je je ogen opent, waan je je in een Sprinter van de NS.

De Mercedes V-klasse ‘Black Crystal’ moesten we blijkbaar al kennen, want die bestaat al een tijdje. Het is eigenlijk niets meer dan een normale V-klasse met andere bumpers, wat koolstofvezel plakkertjes en een logo van Swarovski-kristallen. Je kent het inmiddels wel.

De binnenkant is andere koek. Voor het interieur gooide Luxury Technology Studio leer, chroom, pianolak, dure houtsoorten en nog meer kostbare materialen in de blender en goot dit in de Mercedes V-klasse. Dankzij de kleuren ziet het eruit als een Sprinter van de NS, maar het zal ongetwijfeld stukken beter zitten. Bovendien kun je op een dikke fauteuil genieten van een 32 inch televisie. Je kunt via dezelfde televisie ook naar buiten gluren, want de buitenkant hangt vol met camera’s. Natuurlijk is die stoel elektrisch verstelbaar tot standje jetlag-uitslapen.

Wie de Larte Mercedes V-klasse in het echt wil zien, moet even een ticket naar Moskou kopen. De Black Crystal staat daar toepasselijk op de Jet Expo Show.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)