Rapper Boef kent een turbulente autocarrière. Vorig jaar liet hij een Audi RS 6 uitbouwen met een Prior-bodykit, maar door een verzekeringskwestie kon hij er nooit in rijden en moest hij deze inruilen op een Rolls-Royce Wraith. Ook daar kon hij niet lang van genieten, want door een wilde rit in een andere RS 6 een paar jaar eerder, mocht hij zijn rijbewijs inleveren.

De uitspraak van de rechter vocht hij aan, waarna hij te spotten was in een groene Lamborghini Huracán, die hij te leen had. Waarschijnlijk is de rij-ontzegging nu definitief, want de Rolls-Royce Wraith is verkocht en de straatpoëet schaft iets aan waarin de beste plek niet achter het stuur is, maar achterin: een weelderige VIP-shuttle.

De privéjet zonder vleugels begon zijn leven als een Mercedes V 250 d. De nederige dieselbus is volledig volgestouwd met bijna alle denkbare luxe. Alleen een bubbelbad ontbreekt. Zo is er een koffiezetapparaat, koelkast, PlayStation 4, verwarmde massagestoelen, bekerhouders met verwarming én koeling, camerazicht rondom en instelbare sfeerverlichting.

Met een iPad kun je alles in de VIP-shuttle bedienen, en voor maximaal comfort staat de carrosserie op luchtvering. Brabus-velgen voegen stijlpunten aan de buitenzijde toe. De boes van Boef uit 2015 met net geen 20.000 kilometer op de teller stond te koop bij VDM Cars voor 139.500 euro. Nieuwprijzen gaan de 200.000 euro voorbij. Weet iemand Boefs PSN?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)