Autoliefhebbers brengen hun OV-chipkaart met een zeer select gezelschap naar de Doemberg in Middel-aarde om hem daar te verbranden in heet magma. Je wilt immers zelf rijden en als het even kan, met een lekker tempo. Wachten in de kou om vervolgens de ochtendadem van anderen te recyclen terwijl je mee kunt luisteren met de Beats-koptelefoon van de persoon drie meter verder, sla je liever over.

Voor deze bus maak je ongetwijfeld een uitzondering. Het is namelijk een Bra-bus. En daarmee is de slechtste grap van 2018 alvast binnen, graag gedaan. Vanbuiten onderscheidt de Mercedes V-klasse zich met een geinig setje velgen, maar de echte schoonheid zit vanbinnen.

Wat zit er binnenin de Merc

Neem plaats in de Mercedes V-klasse van Brabus en je waant je dankzij de bijzondere hemel in een felverlichte kathedraal. De houten bankjes zijn mooie leren stoelen en het evangelie is een enorme televisie. Sla je handen ineen op de PlayStation-controller of om een koud drankje, want een PlayStation 4, Apple TV en een koelkast zijn aanwezig. De naam VIP Shuttle is niet misplaatst.

Wat kost de Mercedes V-klasse van Brabus?

De V-klasse uit 2016 met 85.352 kilometer op de teller kost je een flinke 139.950 euro. Duur? Zeker. Voor een Brabus? Zeker niet. Als je zelf gaat shoppen bij Brabus ben je flink meer kwijt, en dan staat ie nog niet op Nederlands kenteken.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)