De kerstman was het een beetje zat om alleen maar cadeaus weg te geven. Hij wilde zelf ook een keer een leuk cadeau. Dus besloot hij op 8 december 2018 een Mercedes-AMG C 63 van de vorige generatie te stelen in Sydney, Australië. Deze man, die nu bekendstaat als ‘Bad Santa’, kreeg afgelopen maandag daarvoor een gevangenisstraf van een jaar opgelegd. Maar er is meer aan de hand dan louter de diefstal van deze Grinch-groene AMG.

De dief bleek samen te werken met de echtgenoot van de eigenaresse van de auto. Ze wilden geld van de verzekering vangen voor de diefstal van de auto. De Mercedes (met een nieuwprijs van 150.000 Australische dollar) werd teruggevonden omdat de politie de beelden van de diefstal deelde met de wereld. De combinatie van de kleur en het gebrul van de V8 zal daar ongetwijfeld aan bijgedragen hebben.

Helaas voor de man werd hij op camera vastgelegd terwijl hij in een kerstmankostuum een parkeerplaats op sloop om de Mercedes te stelen. Detectives vonden deze groene Mercedes C 63 uit 2009 terug in een schuur in het plaatsje Kogarah. De eigenaren van de auto kregen beiden taakstraf. Volgende keer gewoon naar Hertz voor een vervanger voor de slee en rendieren?

Kerstman steelt Mercedes-AMG

Foto: NSW Police

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)