(advertorial)
Kiezen of delen; een uitdrukking die ze bij MG niet kennen. Het merk biedt met de MG ZS EV de goedkoopste volledig elektrische SUV van Nederland aan, maar dat betekent niet dat je hoeft in te leveren op luxe opties zoals adaptieve cruise controle en lijnassistentie. Zo rij je niet alleen voordelig, maar kom je ook nog eens uitgerust aan op de bestemming. ‘Recharge yourself’, noemen ze dat bij MG. Goed voor de portemonnee, maar ook voor de aarde, want de MG stoot lokaal geen CO2 uit.

Perfecte specificaties voor Nederland

Een volle accu zorgt voor een praktische 263 kilometer rijbereik volgens de standaard WLTP-norm. De auto accelereert uit stilstand in 8,2 seconden naar 100 km/u, zo moeten de meeste bestuurders je toch voor laten gaan. En dat uiteraard in alle stilte dankzij het ontbreken van een benzine- of dieselmotor. Dankzij 143 pk en een forse 353 Nm is de topsnelheid 140 km/u – perfecte specificaties voor de Nederlandse wegen.

Wat kost de MG ZS EV bij Van Mossel?

Speciaal voor particulieren is het actietarief 349 euro per maand bij een privé lease contract af te sluiten. Op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Degene die de auto liever direct aanschaft in plaats van een lease contract afsluit, kan nu gebruik maken van de MG premie. Deze premie bedraagt maar liefst 4.000 euro en is verrekenbaar op alle uitvoeringen van de MG ZS EV. Direct wegrijden in een ruime SUV met allerlei luxe voor slechts 26.985 euro is nu realiteit.

Waar kun je de MG bekijken?

Kom langs bij een van onze brandstores in Amsterdam, Rotterdam of Breda. Maak vrijblijvend een proefrit, laat de huidige waarde van uw auto bepalen of laat je informeren over de gemakken van elektrisch rijden. In het grootste winkelcentrum van Nederland, Westfield Mall of the Netherlands, kunt je ook informatie inwinnen over de modellen van MG. Eerst wat voorpret thuis? Stel dan jouw perfecte MG ZS EV samen in de configurator van Van Mossel.

Meer van TopGear