De auto-industrie maakte flinke stappen sinds Henry Ford de woorden ‘je kunt elke kleur kiezen, als het maar zwart is’ uitsprak. Als crossover doe je niet eens mee als je niet 1.375 kleurencombinaties hebt en bij de gemiddelde premium-zakensedan kun je je eigen oorhaar laten verwerken in de bekleding. Over oorfauteuils gesproken.

Mini gaat nu een stapje verder met het Yours Customised-programma. Je kunt voor je nieuwe Mini de omlijsting van richtingaanwijzers, bepaalde dashboardpanelen, de verlichte dorpellijsten en het welkomstlicht onder de deur zelf ontwerpen. En daar kun je alle kanten mee op. Bij voorkeur neem je je tablet mee naar een hippe koffiezaak en tik en swipe je via het touchscreen je ontwerp bij elkaar.

Je eigen naam in de dorpellijsten zetten is het automobiele equivalent van je eigen naam laten tatoeëren op je onderarm, dus dat kun je misschien maar beter laten. En het zal voor de restwaarde geen wonderen doen. Ook tribals en het woord ‘juicy’ kunnen we je niet aanraden. Of je koper moet exact dezelfde naam of smaak hebben. Overigens kan de volgende koper ook gewoon zijn of haar eigen delen laten ontwerpen, mocht dat nodig zijn.

Reacties

  • Henri heeft op 3 januari 2018 geschreven:

    WAUW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear