Natuurlijk houd je werk en privé strikt gescheiden. Maar soms is het fijn om het nuttige en het verplichte met het leuke te verenigen. De ModVans CV1 is een camper die precies op dat sentiment inspeelt.

Helemaal modulair

Heb je naast één van de spotgoedkope geldwagens en Belgische bussen gegrepen, maar wens je dit jaar wel met een camper op vakantie te gaan? Dan is een modulaire camper van ModVans zo gek nog niet. ‘Modulair?’ horen we je denken. Da’s een hip woord voor ‘aanpasbaar en uitbreidbaar naar jouw wensen en smaak’. Helemaal millennialproof, dus.

De CV1 is het eerste wapenfeit van ModVans. De camper wordt gebouwd op basis van een Ford Transit. Hoe het werkt? Je kiest de modules waarmee je jouw Transit wilt uitrusten. Denk aan een elektrisch opklapbaar dak voor meer hoofdruimte, een rek voor je surfplank of een keukenblok dat uitgebreider is dan de keuken in menig studentenhuis. Je kunt ‘m zelfs uitrusten met zonnepanelen of een generator, zodat je nooit zonder stroom komt te zitten.

Van camper tot daily

Mocht je geen vakanties in het vooruitzicht hebben, dan belooft ModVans je dat je zeer eenvoudig je ModVans CV1 omturnt in een dagelijks in te zetten auto. Je kunt modulaire elementen als het keukenblok, het bed en eventueel ook de extra stoelen verwijderen, zodat je je camper in een normale bus met laadruimte verandert. Of in een normale bus met stoelen zodat je ‘m in kunt zetten als soccer mom car.

Reacties

  • P.J. Tezza heeft op 14 april 2019 geschreven:

    I have no idea what “completely millennial proof” means, but thanks for the article mentioning ModVans!

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)