Ondanks verwoede pogingen is het de Nederlandse overheid nog nooit gelukt om de technologie van de onzichtbare auto van Meerminman en Mosseljongen na maken. Al zijn ze een heel eind gekomen, zo blijkt uit deze Mercedes G-klasse. Alleen het chassis is nog zichtbaar dankzij de extreem goede camouflage. En het experimentele voertuig kan nu van jou zijn.

Ervaring leert dat we grapjes altijd moeten uitleggen, omdat er altijd een paar lezers tussen zitten die het nooit doorhebben als we een gebbetje maken: dit is niet echt. Deze Mercedes G-klasse van Defensie werd voor het grootste deel gestript. De motor en de carrosserie ontbreken dus, alleen de het ladderchassis, de ophanging en de wielen zitten nog op de auto.

Voor de zekerheid zet Domeinen Roerende Zaken er nog even een kleine disclaimer bij: ‘Het voertuig is (mogelijk) deels gedemonteerd en/of incompleet.’ Goh, het is maar dat je het weet. Deze maand wordt het chassis geveild. Plaats een leuk bod en bestel iets leuks zoals een Hellephant met 1.500 pk of de V12 uit een Ferrari Enzo.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)