‘Jullie dachten dat ik geintje maakte. Jullie dachten dat ik grapjes aan het maken was. Nee toch jongens, nee toch’, zegt de 24-jarige Nederlandse rapper terwijl hij in een knalgele Lamborghini Urus stapt en zijn Mercedes-AMG G 63 uitzwaait. Kijken we naar de nieuwe auto van Lil’ Kleine?

Het is dezelfde gele Urus waarin Enzo Knol een tijdje reed voordat hij in zijn eigen grijze Urus stapte – wat een van drie dingen kan betekenen. De meest voor de hand liggende optie is dat Jorik de demo van Pon in Leusden gekocht heeft – zo schrijven in ieder geval de meeste andere media. De nieuwwaarde van de Urus is ruim 320.000 euro.

Volgens de kentekengegevens (die wellicht nog geüpdatet moeten worden) is de auto nog niet van eigenaar gewisseld. Een andere mogelijkheid kan zijn dat de Kleine Kleine ook een voorloopauto kreeg voordat hij zijn exemplaar kreeg. Óf mag hij gewoon een tijdje rijden van Pon? De rapper zegt namelijk zelf nergens dat hij de auto gekocht heeft.

Een 4,0-liter twin-turbo V8 die 650 pk en 850 Nm produceert (al vanaf 2.250 tpm) lanceert de welvarende rapper vooruit. De 0-100-tijd is een summiere 3,6 seconden en de top ligt op 306 km/u. En handig: achterin is er plek voor een kinderzitje.

Nieuwe auto van Lil’ Kleine

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)