Dit is het eerste beeld van de nieuwe Land Rover Discovery. Geen teaser van een ventieldopje of hoofdsteun, maar direct de volledige neus. Thanks, Land Rover!

De nieuwe Land Rover Discovery is een stuk minder blokkendozerig dan zijn voorganger. Er zit een vleugje Evoque met een toefje Discovery Sport in het design en hij lijkt vooral erg op de Vision Concept. Of de suicide doors het productiestadium hebben gehaald, is niet te zien vanaf de frontale foto. Land Rover stelt het geduld van de Discofans wel op de proef: de Vision Concept is inmiddels al twee jaar oud.

De nieuwe Land Rover Discovery staat op het nieuwe aluminium platform waarop de Range Rover en de Range Rover Sport ook staat. De Disco zal daarom een stuk lichter zijn dan zijn voorganger. De zeven zitplaatsen blijven. Volgens Land Rover is de nieuwe Discovery een ongeëvenaarde mix van veelzijdigheid, capaciteiten en technologie. In normaal Nederlands zou dat iets kunnen beteken als: kan goed overal overheen rijden, heeft plaats voor veel troep en bemoeit zich graag met het rijden.

Op 28 september is de wereldpremière van de nieuwe Land Rover Discovery. Volg ons maar om op de hoogte te blijven. Op Facebook of Instagram dan. Engerd.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)