(advertorial)
Er zijn van die dingen waarvan je niet eens weet hoezeer je ze nodig hebt. Vaak komt dat besef pas als je ze niet meer hebt. Wat doe je zonder kaasschaaf? Wat als die conservatieve wijnboer een kurk in je fles heeft gepropt en je kunt dat-ding-dat-ze-daar-vroeger-voor-gebruikten nergens meer vinden? En hoe heb je tot nu toe eigenlijk kunnen functioneren zonder nieuwe Volvo S60?

De nieuwe Volvo S60!

Want dat zal je gevoel zijn als je een proefrit hebt gemaakt in de nieuwe Volvo S60. Het is alsof je voor het eerst in aanraking komt met gesneden brood: hoe heb je ooit zonder gekund? Waarom reed je niet eerder in een sportsedan waarin balans, dynamiek en kracht zó samenkomen, met zulke krachtige proporties? Wat voor leven had je ook alweer toen je nog geen kennis had gemaakt met de R-Design uitvoering, die er net zo dynamisch uitziet als ie rijdt? Die hoogglans  zwarte accenten, het 15 mm verlaagde onderstel en de standaard 18″-velgen… Die je zelfs zonder extra kosten (sterker nog: je betaalt op het totaalbedrag zelfs 70 euro minder!) kunt upgraden naar 19 inch. Natuurlijk is 20 inch ook een optie. Wat maakte daarvóór jouw leven ook alweer de moeite waard? Vragen, vragen…

Nog wat vragen

‘Alsof je voor het eerst in aanraking komt met gesneden brood: hoe heb je ooit zonder gekund?’

Tsja, daar zul je even doorheen moeten: wordt het de T4, met zijn 190 pk sterke tweeliter viercilinder, vanaf € 44.995? Of toch de T5, die er met zijn heerlijke 250 pk sterke motor nu ook is in een speciale gelimiteerde Intro Edition, voor maar 48.995 euro? Die knoop is niet zomaar doorgehakt, dat snappen we. Wij kunnen je dan ook alleen maar adviseren ze allebei te gaan rijden. Dan kun je tenminste een weloverwogen beslissing nemen. En je leven de kleur, de uitstraling en het gevoel voor avontuur geven dat het verdient. Dus boek die proefritten hier en nu.

Gratis Polestar Optimalisatie

Laatste tip: doe het snel, want voor een nog sportievere rijervaring kan tot 31 augustus a.s. elke nieuw bestelde Volvo S60 met T4 -of T5-motor gratis geleverd worden met Polestar Optimalisatie. Deze software optimaliseert de motor en de transmissie voor nog meer rijdynamiek en performance. Deze actie geldt tot 31 augustus a.s. Doen!

Reacties

Meer van TopGear