Alleen voor Subaru’s en Audi’s met Quattro is de Nürburgring Nordschleife op dit moment lekker begaanbaar – andere auto’s hebben al genoeg moeite met de baan zonder dat ie zich verkleedt als de ‘Witte Hel’. Nee, voorlopig kun je nog even niet Touristenfahrten op de Nürburgring.

Wel kunnen we je alvast vertellen wanneer Nürburgring Touristenfahrten 2019 begint. Noteer het met watervaste stift in je agenda: op zondag 17 maart begint het Nürburgring Touristenfahrten weer. Dus dan mag jij met jouw bolide de Groene Hel betreden. Op die dag gaat het Grand Prix Circuit ook open.

Wacht tot het tweede weekend van Nürburgring Touristenfahrten 2019

Het zal dan wel direct stervensdruk zijn. Leuk als toeschouwer, maar voor behoud van blik en vlees is het wellicht beter om een weekendje af te wachten. Op 24 maart gaat de Nordschleife voor de tweede keer open en mét een stuk van het GP-circuit erbij (de Sprintstrecke!). Vanaf dat moment is de ‘Ring bijna dagelijks geopend.

Nürburgring Touristenfahrten 2019 is tot november

Je hebt tot en met november om je uit te leven op de Nordschleife. Van maandag tot en met donderdag kost een ronde van 20,8 kilometer een mooie ronde 25 euro. Van vrijdag tot en met zondag kost het je 30 euro. Een seizoenskaart kost 2.200 euro. Bekijk de agenda van de Nürburgring om te kijken wanneer de baan open is.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear