Nürburgring Touristenfahrten 2019: de openingstijden

Wanneer kun je de Groene Hel weer betreden?

Foto('s): PorschePorsche 911 GT3 RS Nürburgring
Foto('s): FordFord Raptor op de Nurburgring Nordschleife
Foto('s): JaguarJaguar slJaguar zet nieuw vierdeurs Nürburgring-recordoopt Giulia
Foto('s): KiaKia Stinger op de Nürburgring
Foto('s): Volkswagen AGrijden op de Nürburgring
Porsche 911 GT3 RS Nürburgring
Ford Raptor op de Nurburgring Nordschleife
Jaguar slJaguar zet nieuw vierdeurs Nürburgring-recordoopt Giulia
Kia Stinger op de Nürburgring
rijden op de Nürburgring

Alleen voor Subaru’s en Audi’s met Quattro is de Nürburgring Nordschleife op dit moment lekker begaanbaar – andere auto’s hebben al genoeg moeite met de baan zonder dat ie zich verkleedt als de ‘Witte Hel’. Nee, voorlopig kun je nog even niet Touristenfahrten op de Nürburgring.

Wel kunnen we je alvast vertellen wanneer Nürburgring Touristenfahrten 2019 begint. Noteer het met watervaste stift in je agenda: op zondag 17 maart begint het Nürburgring Touristenfahrten weer. Dus dan mag jij met jouw bolide de Groene Hel betreden. Op die dag gaat het Grand Prix Circuit ook open.

Wacht tot het tweede weekend van Nürburgring Touristenfahrten 2019

Het zal dan wel direct stervensdruk zijn. Leuk als toeschouwer, maar voor behoud van blik en vlees is het wellicht beter om een weekendje af te wachten. Op 24 maart gaat de Nordschleife voor de tweede keer open en mét een stuk van het GP-circuit erbij (de Sprintstrecke!). Vanaf dat moment is de ‘Ring bijna dagelijks geopend.

Nürburgring Touristenfahrten 2019 is tot november

Je hebt tot en met november om je uit te leven op de Nordschleife. Van maandag tot en met donderdag kost een ronde van 20,8 kilometer een mooie ronde 25 euro. Van vrijdag tot en met zondag kost het je 30 euro. Een seizoenskaart kost 2.200 euro. Bekijk de agenda van de Nürburgring om te kijken wanneer de baan open is.

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken