Ga even zitten voor het spannendste nieuws van vandaag. Aanschouw het eerste Leisure Activity Vehicle (LAV) van Opel. Of met andere woorden: een elektrisch busje voor vijf tot zeven personen. De Opel Combo-e Life redt 280 kilometer op één volle accu. In begrijpelijker termen voor gezinnen: na ongeveer 4 keer laden ben je in Zuid-Frankrijk.

‘De Opel Combo-e Life is ideaal voor gezinnen die regelmatig met kinderen activiteiten ondernemen en die ook graag kiezen voor “groene” mobiliteit’, meent Opel. Het vermogen is 136 pk en het koppel bedraagt 260 Nm. De 0-100-tijd van een lege Combo-e is 11,2 seconden. De topsnelheid is 130 km/u – dus hou de vakantieplannen vooral op Frankrijk.

In 30 minuten is het mogelijk om de 50-kWh accu voor 80 procent vol te gooien aan de snellader. Er is een korte en een lange versie van de Opel Combo-e Life. De grootste biedt 850 tot 2.126 liter bagageruimte – serieus veel dus. Er zou zelfs een surfplank achterin passen. Handig is de aanwezigheid van Apple CarPlay en Android Auto. Mogen we nu weer over wat leukers schrijven?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)