Rolls-Royce doet prima zaken

Een paar miljoen euro ging richting de zakken van Rolls-Royce en daarmee ook een flinke stapel biljetten naar de Belastingdienst. Zes Dawns, drie Ghosts, twee Phantoms en drie Wraiths gingen naar voetballers gelukkige klanten.

Eén Toyota GT86 en één Subaru BRZ verkocht

Helaas, Toyota en Subaru wisten allebei slechts één van hun tweedeurs boxermachines te verkopen. Deze auto’s zijn dus exclusiever dan een Rolls-Royce. Laat dat maar even bezinken.

Iemand heeft 90.000 euro betaald voor een Subaru WRX STI

In 2016 was één die-hard Subaru-fan toe aan een nieuwe boodschappenbak met lunchtafel. Volgens de statistieken is er één Impreza verkocht. Gezien de Impreza niet in de prijzenlijst staat van Subaru, gaan we er vanuit dat het hier gaat om een WRX STI. Dankzij de flinke klap BPM kost het rallymonster nu minimaal 90.095 euro. Of heeft de importeur gewoon een nieuwe demo aangeschaft?

Lancia verkocht toch nog 110 modellen

Het Italiaanse merk met een grote geschiedenis is afgelopen jaar een onwaardige dood gestorven. Maar niet voordat ze in ons land nog 110 modellen wisten af te leveren.

Ferrari verkocht 28 keer een 488 GTB

Koop je een exclusieve supercar, komt je buurman een identiek exemplaar de oprit oprijden. Verdorie. Volgende keer toch maar een Toyota GT86 kopen.

Benieuwd naar de 5 bestverkochte auto’s van 2016?

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie