Sommige mensen haten blijkbaar hun geld en hun spullen. Voor de tweede keer is een bromfiets met het kenteken ‘pak me dan’ van de weg geplukt. Dit keer kreeg de bestuurder diverse boetes en mocht hij zijn brommer inleveren. Verzoek van de bestuurder ingewilligd, iedereen blij, zou je zeggen, maar zelfs nu zijn mensen het niet eens met de politie.

Onder het eerste Instagram-bericht van de wijkagent reageert iemand (maar dan met minder interpunctie): ‘Zo, wat knap zeg; een kleine gepakt. Nu zeker de held van bureau van Hoogezand, met je corrupte collega.’ Iemand anders vindt het maar gek dat er gebouwen ‘meerdere keren worden opgeblazen’, maar dat daar niets aan gedaan wordt.

Ook genoeg mensen wel blij

Gelukkig zijn er genoeg mensen blij dat de politie iemand heeft gepakt die er toch wel vrij letterlijk om vroeg. De bestuurder werd overigens pas gepakt na een korte achtervolging die eindigde in de bosjes. Het is de vierde keer dat de bestuurder is betrapt met het rijden zonder een geldig rijbewijs. Hij reed ook nog zonder helm. Voorlopig genoeg boetes om te betalen, dus.

Lees ook: Het is niet de eerste keer dat er een ‘pak me dan’-kenteken gepakt wordt

Let trouwens niet op de voeten rechts op de foto (hé, nu doe je het toch), dat is wat Photoshop ervan maakte toen we vroegen of de foto iets breder kon – en we vonden het wel grappig genoeg om het te laten staan. Naar alle waarschijnlijkheid heeft de verdachte niet twee voeten per been, al durven we het niet met zekerheid te zeggen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear