Als je er over nadenkt, is de Porsche Panamera S E-Hybrid het perfecte vervoersmiddel voor nachtelijke straatapothekers. Indien nodig sluipen ze volledig geruisloos in de elektrische modus en zodra de spreekwoordelijke uitwerpselen de ventilator raken, kunnen ze met de krachtigste Panamera ooit een pittig sprintje trekken.

De V8 produceert 550 pk en de elektromotor voegt 136 pk toe om uit te komen op een systeemvermogen van 680 pk. De Auto met de Lange Naam sprint in 3,4 seconden naar 100 km/u en de topsnelheid is 310 km/u. Bij Domeinen staat nu een Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid te wachten op het winnende bod. Waarom de haast nieuwe Panamera bij de overheid staat, is niet bekend.

In Nederland betaal je minimaal 198.600 euro voor een nieuwe Porsche Panamera S E-Hybrid. Deze sedan (eigenlijk is het een hatchback, maar soit) is nog geen jaar oud en reed pas 6.925 kilometer. Bied jij het hoogste bedrag, dan moet je nog even de auto op Nederlands kenteken zetten, want nu komt ie met een setje Duitse platen. Dat betekent dat je nog even wat BPM mag aftikken, maar hé: hybride, dus maar 66 gr/km CO2 – zou dat je ervan weerhouden..?

Reacties

  • Beer heeft op 28 juni 2019 geschreven:

    Prachtige auto. Die zou ik meteen bij m’n huis in Spanje zetten. Daar kennen ze geen BPM diefstal.
    Ik zal 32.000 euro gaan bieden. Lijkt me een mooie prijs… 😉

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)