Met alle onzekerheden en onaangenaamheden van de afgelopen tijd was er godzijdank één constante waar je op terug kon vallen: pizza. Er is geen moment geweest dat je zonder pizza hoefde te zitten. En als echte goedzak (en met de sluiting van de sportscholen ook een andere -zak) steunde jij de lokale pizzaboer natuurlijk in deze barre tijden. Eigenlijk steunden jullie elkaar, want pizza is leven. Wil jij de ultieme ode brengen aan deze veelzijdige obesitasschijf? Dan is er nu een pizza-racestoel voor in de auto.

De stoel is een samenwerking tussen auto-accessoiremerk NRG en UltraSliceAmerica. De achterkant van de pizza-racestoel is goudkleurig met glitters en aan de voorkant van de stoel zitten twee vakjes: handig voor je Nürburgring-kaart of je telefoon. Het is niet de eerste keer dat de NRG Prisma leverbaar is met een bijzonder stofje. Je kunt dezelfde stoel ook bestellen met een luipaardprintje en zelfs een paarse luipaardprint. Funky.

Het is mogelijk om de pizza-racestoel te gebruiken in combinatie met een vijfpuntsgordel. Fijn, want dan eindig je niet als een pizza calzone als je op het circuit een ongelukje krijgt (als je een rolkooi gebruikt, tenminste). Het enige wat ontbreekt, is een FIA-keurmerk, anders hadden we hem ongetwijfeld dit jaar nog in een raceauto van Ferrari gezien. In de webshop kost de stoel 499 dollar, maar er zijn vast ook Nederlandse adresjes waar je er eentje kunt halen. Of nou ja, kunt laten bezorgen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear