Behalve de overduidelijke plekken (die we niet gaan opnoemen), zijn dit 8 plekken waar je beter geen paasei kunt verstoppen.

Lincoln Navigator

We dachten op de redactie ooit dat het een goed idee was om een paasei te verstoppen in een enorme Lincoln Navigator. We stuurden een stagiair om het ei te zoeken in de langgestrekte interieurvelden. We hebben hem nooit meer teruggezien. Symon, als je dit leest: we hebben onze zoekpogingen nog niet gestaakt. Maar we nemen dit weekend wel even pauze, oké?

BMW X6

Veel zelfstandig ondernemers met particuliere klanten die nét binnen (oké, ver buiten) de grenzen van de wet opereren, kiezen voor een BMW X6. Steek je neus daarom maar niet tussen de interieurdelen van de BMW X6. Je weet nooit wat je aantreft

Porsche 911 R

De echte spartaan kocht zijn Porsche 911 R zonder airconditioning. De brullende 3,8-liter boxermotor fungeert als een uitstekende kachel. Ruik jij ook een zwavellucht?

Donkervoort D8 GTO-RS

Eieren zijn geen partij voor de spijkerharde vering van de Donkervoort D8 GTO-RS. Je rug trouwens ook niet.

Deze Volkswagen Polo sedan

Als de ijverige parkeerambtenaar je in deze achtergelaten Volkswagen Polo ziet, mag je waarschijnlijk direct 1.800 euro aftikken. Kies eieren voor je geld: doe het niet.

Dodge Challenger Demon

Eén keer je voet op het gaspedaal neerzetten en alle eieren zijn plotsklaps geklutste eieren. Zelfs als ze al gekookt waren.

Mazda MX-5

Door het ontbreken van een dashboardkastje zijn je opties voor een goede verstopplaats sowieso gelimiteerd. Een paasei, hoe groot of klein dan ook, neemt direct 50 procent van de cabineruimte in beslag.

Fiat Multipla

Als je een dozijn eieren verstopt in de Multipla, verdubbelt de waarde van dit onooglijke ding. En dan wordt ie misschien wel gejat. Oh, doe maar wel dus.
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie