Voel je die stekende pijn in je linkerhersenhelft? Dat is je analytische en rationele vermogen dat sterk afneemt. De stupiditeit van deze drugsdealer is zo onnoemelijk groot, dat je zelfs door je beeldscherm heen geïnfecteerd wordt. Lees maar even mee met wat de (taaltechnisch verder niet erg begaafde, maar vooruit) politie van Geertruidenberg op Instagram plaatste:

Afgelopen nacht controleerde @jeugdagent_oosterhout samen met een collega in Geertruidenberg een voertuig. In de achterruit had de bestuurder de tekst “keta” en “I love ketamine” staan. Hiermee werd de bestuurder geconfronteerd en overhandigde vier zakjes met wit poeder. De collega’s stelde een verder onderzoek in in het voertuig en troffen daar ruim 300 XTC pillen, zakjes wit poeder vermoedelijk ketamine. De poeders worden opgestuurd naar het NFI voor onderzoek zodat er kan worden vastgesteld om wat voor drugs het gaat. Ook hebben we hierop een huiszoeking gedaan bij de verdachte. De recherche heeft de zaak overgenomen en gaat met de zaak verder.

Kom op. Serieus. Maar, echt. Nee. De uitdrukking ‘hiding in plain sight’ klinkt misschien wel erg cool, maar in de praktijk pakt het toch anders uit. Zelfs een dikke S-klasse in een achterstandswijk heeft nog minder kans om gepakt te worden.

Afgelopen nacht controleerde @jeugdagent_oosterhout samen met een collega in Geertruidenberg een voertuig. In de achterruit had de bestuurder de tekst “keta” en “I love ketamine” staan. Hiermee werd de bestuurder geconfronteerd en overhandigde vier zakjes met wit poeder. De collega’s stelde een verder onderzoek in in het voertuig en troffen daar ruim 300 XTC pillen, zakjes wit poeder vermoedelijk ketamine. De poeders worden opgestuurd naar het NFI voor onderzoek zodat er kan worden vastgesteld om wat voor drugs het gaat. Ook hebben we hierop een huiszoeking gedaan bij de verdachte. De recherche heeft de zaak overgenomen en gaat met de zaak verder. #misdaadloontniet #drugs #drugsdealer #dealer #waakzaam #politie #politiedongemond #jeugdagent #instacops #instapolitie

A post shared by Jeugdagent Gberg Drimmelen (@jeugdagent_gberg_drimmelen) on

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie