Als je weet dat je toch door de mand gaat vallen, dan kun je maar beter eerlijk zijn. We bedoelen natuurlijk: altijd eerlijk zijn, kinders. Zoals deze bestuurder, die een andere betekenis gaf aan de uitdrukking ‘hard gaan achter het stuur’. Hij werd tijdens een grote politiecontrole bij Mechelen in België aan de kant gezet.

Hij testte positief op het feit dat hij zijn sleutel niet alleen in het contactslot had gestoken. ‘De bestuurder gaf spontaan toe dat hij een uur voor de controle een “goede lijn coke in beide neusgaten had gesnoven”. Ook de schouwing van zijn voertuig was sinds november vorig jaar vervallen’, zo meldt een politiewoordvoerder aan Nieuwsblad.be. Weer eens iets anders dan de ideale lijn volgen.

En inderdaad, waarom zou je nog de moeite doen om het te ontkennen? De bestuurder moest volgens de nieuwswebsite zijn rijbewijs inleveren. Dat hij zonder APK reed, levert hem ongetwijfeld nog een bon op. Het positieve nieuws is dat de bestuurder zijn goede voornemens in ieder geval weet vol te houden; hij is eind januari nog altijd aan de lijn.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie