Geen enkele man cave is compleet zonder dit prachtige stuk huisvlijt van TopGear-lezer Wilfried Peels. Deze exclusieve Porsche 911-bar bestaat uit onderdelen (kijk maar naar het stickertje in de klepopening) van de 964 Turbo die zijn zescilinder boxermotor verruilde voor een eencilinder champagnekoeler. Het ronkt niet, maar het smaakt wel.

De Porsche 911 Turbo van deze generatie stond door zijn achterin geplaatste turbomotor (verkeerd remmen = dood) in de boeken als de widowmaker. Dit exemplaar kun je beter bestempelen als partymaker of en is, als je het te bont maakt, enkel gevaarlijk voor hersencellen. Of als sfeermaker, want de achterlichten (en de kentekenplaatverlichting – details!) werken echt.

De Porsche 911-bar haal je niet in de winkel. Als je ‘m heel graag wilt, kun je ons een berichtje sturen – dan brengen wij je in contact met Wilfried. De prijs is op aanvraag. Of dit exemplaar al verkocht is, durven we niet te zeggen. Voor genoeg stapeltjes biljetten maakt ie ongetwijfeld een nieuwe voor je.

Reacties

  • S. heeft op 9 februari 2019 geschreven:

    Contact

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)