Wanneer de werelden van mode en automotive samenkomen, is het niet altijd een resultaat waarin je gezien wilt worden. Denk aan die jasjes met veel te veel logo’s of die eindeloze voorraad Ferrari-petjes. Over deze auto mag je ook een sterke mening hebben, maar wij vinden hem vooral gewoon erg cool. Hij heet de Porsche 968 Speedster L’Art en hij is het werk van L’Art De L’Automobile, een modemerk uit Parijs.

De Porsche 968 Speedster is nieuw

En nee, dit is geen uit den ouden doosch-berichtje – deze auto is recent onthuld. Oprichter Arthur Kar begon achttien maanden geleden aan het project. Zijn inspiratie komt van de tijd dat hij als monteur bij Porsche werkte, toen hij een tiener was. Hij gebruikte onderdelen van TAG Heuer, Recaro en Bose. Op de koplampen en beschutting van de elementen na werkt deze Porsche 968 Speedster nog als een echte auto.

De Porsche 968 Speedster L’Art is te aanschouwen tijdens de Paris Fashion Week. Wat vind jij ervan? Of doet Kar je überhaupt te veel denken aan de slechterik (KARR) uit Knight Rider? Als we het dan toch over de jaren negentig hebben…

Advertentie

Reacties

  • Boeitniet heeft op 6 oktober 2021 geschreven:

    Ik vind Porsche geen mooie auto’s bouwen. Of eigelijk moet ik zeggen, vónd dat ze geen mooie auto’s maakten. Maar zie hier…eindelijk eens een mooie Porsche…een héle mooie Porsche.

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie