Liefhebbers van iets kleinere versies van obesitas-monsters met veel vermogen kunnen hun lol op vandaag. Na de Mercedes-AMG GLC 43 Coupé komt Porsche nu met de Macan Turbo met Performance Package. Het is de snelste Macan die je nu kunt kopen.

De baby-Cayenne krijgt van papa Porsche 40 pk en 50 Nm extra.  De grand total komt neer op 440 pk en 600 Nm. Sprintjes naar 100 km/u duren 4,4 seconden (-0,2) en de top ligt op 272 km/u. Zelf roeren ist verboten, dat doet de razendsnelle zeventraps PDK voor je.

Voorop monteert Porsche nieuwe dikke 390 millimeter grote gegroefde remschijven met zeszuigerige remklauwen. Vanzelfsprekend zijn de klauwen rood, omdat performance. Het onderstel is 15 millimeter lager en voorzien van Porsche Active Suspension Management. Wil je je Porsche Macan Turbo met Performance Package nog eens 10 millimeter omlaag gooien, koop dan de optionele luchtvering. Op de motor – of eigenlijk op de grote plastic kap op de motor – krijg je een mooi plaatje met daarop ‘Porsche Exclusive Powerkit’.

Wat is de prijs van de Porsche Macan Turbo met Performance Package?

De prijzen beginnen vanaf 127.400 euro. Daar koop je bijna twee instap-Macans voor. Voor de prijs van krijg je gelukkig wel een Sport Chrono-pakket bij, dus een stopwatch op het dashboard. Wist je al dat je in de configurator blauwe velgen onder je Macan kan ploppen? Leuk man.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)