SUV’s met een coupé-daklijn zijn eh… nou ja, laten we het beleefdheidshalve maar even op ‘malle dingen’ houden. Fabrikanten pakken een auto waar je prima achterin kunt zitten en laten iets zwaars op de achterkant zitten, met als enig doel dat het er sportiever uitziet. BMW hoorde de kritiek. Dacht er even over. En verlaagde vervolgens de nieuwe BMW X4 nog eens 3 millimeter.

De vorige generatie verkocht echter met 200.000 exemplaren al zeer goed, dus je kunt het BMW nauwelijks kwalijk nemen dat ze op dat succes voortborduren met een nieuw model. Vanaf vandaag weten we ook wat de prijzen van de nieuwe BMW X4 zijn.

Prijzen BMW X4

Vanaf 62.995 euro kun je een X4 meenemen bij de BMW-dealer. Voor dit geld heb je een instap-xDrive 20i zonder opties, dus als je iets leukers wilt, moet je ook een ruimer budget hebben. Zo kun je voor 9.000 euro extra beginnen met dieselen in de xDrive 20d.

Mocht je liever de meest opvallende en snelste versie hebben, dan moet je voor de M40d gaan. Je mag dan ook gelijk twee portemonnees meenemen, want deze kost 97.695 euro. Voor dit geld krijg je een 3,0-liter zes-in-lijn die 326 pk en 680 Nm koppel produceert. In 4,9 seconden diesel je naar de 100 km/u. De topsnelheid is gelimiteerd op 250 km/u.

Ben je al onderweg naar de dealer? Keer dan maar even om, want pas vanaf 14 juli kun je de X4 ophalen bij de BMW-dealer. Kun je in de tussentijd nog even een tweede portemonnee kopen.

Reacties

  • Remon heeft op 12 april 2018 geschreven:

    Prachtige wagen!

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear