Wat is ie schattig hé, die nieuwe Jimny? Je zou hem zo in zijn wangetjes willen knijpen als je hem zo vrolijk op zo’n onverharde ondergrond ziet staan. Je zou hem zo mee naar huis willen nemen. Maar voordat je dat doet moet je wel eerst geld geven aan Suzuki.

En die prijzen zijn nu bekendgemaakt. Als je niet veel om luxe geeft, ben je 26.999 euro kwijt aan de Jimny met Comfort-trim. Maar als je dan toch voor dat bedrag bezig bent, wil je natuurlijk ook wel wat dingen elektrisch kunnen bedienen, wat chroom hier en daar en warme stoelen. Dat heeft de Select-uitvoering wel; die kost je 1.000 euro meer dan de Comfort.

Als je helemaal gek wilt doen, kun je Suzuki zelfs vragen om climate control, lichtmetalen velgen, een 7-inch display, led-koplampen en lane departure warning. Neem dan wel even 29.999 euro mee. Dat is evenveel als een redelijk uitgeruste Volkswagen Golf. Maar de Jimny koop je natuurlijk niet als verstandige, serieuze zakenman. Kijk nou even naar hem, dan ben je die Golf toch al lang weer vergeten?

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie