Het keuzediagram voor het aankopen van Prior-spulletjes ziet er heel overzichtelijk uit, als het überhaupt een diagram mag heten. In feite is het een pijl naar beneden met ‘doe het niet’ eronder. Maar dan uitgerekend bij een klassieker (in wording) willen we een kleine aanpassing doen. Als je al één perfect gerestaureerde Audi Coupé in je collectie hebt en eentje voor plezierritjes, dan (en alleen dan) kun je overwegen om een derde erbij te kopen om te verbouwen met deze bodykit van Prior.

De bodykit voor de Audi Coupé is een hommage aan het 40-jarige bestaan van quattro. Prior gebruikt zelf weinig woorden, maar de invloeden van de hoogtijdagen uit de IMSA en DTM zijn duidelijk zichtbaar. Je zou zelfs een sideblade kunnen herkennen van de Audi R8 op het achterste paneel. De tuner zegt hulp te hebben gehad van ‘prominente figuren uit de auto-industrie’ bij de ontwikkeling, die vier maanden duurde.

Volgens Prior bieden ze de bodykit aan voor een schappelijke prijs. Voor 5.798 euro heb jij één van de slechts 40 kitjes. Het lastigste is om een nette donor te vinden in Nederland, want de Audi Coupé is steeds zeldzamer aan het worden. In Duitsland staan ze voor rond de 10.000 euro te koop. Mocht je een verprutst exemplaar kopen, dan heb je onze toestemming om het keuzediagram uit de eerste alinea over te slaan.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)