De Range Rover Sport gaat ongemerkt ook al weer wat jaartjes mee. Al in 2013 introduceerde Land Rover de tweede generatie van de Sport. Dat betekent dat we langzaamaan richting het einde van deze levenscyclus gaan, en dat betekent weer dat er speciale uitvoeringen aankomen. Dit is de Range Rover Sport SVR Ultimate Edition, een extra dik aangeklede versie van de toch al niet zo schamele SVR.

Specificaties

De Range Rover Sport SVR Ultimate Edition haalt net als de reguliere SVR 575 pk uit een 5.0 V8 met supercharger. Goed voor een 0-100-tijd van 4,5 seconden en een top van 283 km/u. Wat deze editie zo speciaal maakt zijn de twee nieuwe kleuren Maya Blue Gloss en Marl Grey Gloss, die alleen op deze auto leverbaar zijn. Ook is er nog een zwarte kleur leverbaar, maar die is niet exclusief voor deze auto.

De details van de Range Rover Sport SVR Ultimate Edition

De letters op de neus en op de bips zijn afgewerkt in de kleur Fuji-wit, net als een deel van de ventilatieopeningen op de spatborden vóór. De wielen zijn formaatje 22 inch en zijn net als de remklauwen hoogglans zwart uitgevoerd. Andere onderdelen op de auto, zoals de spiegelkappen, zijn ook hoogglans zwart. Het interieur is wit met zwart en door het interieur vind je ook badges die aangeven dat het hier gaat om de Ultimate Edition. De prijs is nog niet bekend.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)