Het aantal stormen neemt toe, er is een hoop ellende in de wereld en de prijs van bier en patat gaat omhoog. De wereld vergaat binnenkort, dat kan niet anders. Dus kun je maar beter zorgen dat je het einde van de samenleving comfortabel tegemoet gaat. Mocht het zover zijn, reis dan even af naar Odelzhausen in Duitsland en probeer blikken eten en sigaretten te ruilen voor deze Rolls-Royce Cullinan van Delta4x4.

Delta4x4 is een Duitse offroadspecialist. De Rolls-Royce Cullinan hierboven bestaat officieel alleen nog als computerbeeld, maar ze hebben alle intentie om de onderdelen te gaan produceren en verkopen. Voor in totaal 150.000 euro bouwen ze je Cullinan om tot het expeditievoertuig zoals je hem hierboven ziet. Mocht er nog genoeg peut in de pompen aanwezig zijn, dan klinkt het als een prima vervoersmiddel voor het einde van de wereld.

De modificaties van Delta4x4 aan de Rolls-Royce Cullinan

De Rolls-Royce Cullinan van Delta4x4 staat een stukje hoger op zijn wielen, krijgt bredere wielkasten en ruige velgen met offroadbanden. Op de neus plaatsen ze een bullbar met dikke PIAA-verschijners. Het buikje wordt voorzien van extra bescherming tegen uitstekende stenen. Op het dak komt een rek met een daktent en extra plek voor zaken als een extra jerrycan. We missen eigenlijk alleen het reservewiel achterop.

We zijn benieuwd naar de eerste persoon die gek (of verstandig) genoeg is om zijn Rolls-Royce Cullinan naar Delta4x4 te sturen. Of zou jij je luxe-SUV liever laten ombouwen tot Arctic Truck?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)