Het zit Hakim Ziyech niet mee. In januari zou de Marokkaanse topvoetballer een overstap maken van het Londense Chelsea naar Paris Saint-Germain. De deal was rond, maar ging uiteindelijk niet door omdat Chelsea niet op tijd het papierwerk had doorgestuurd naar Parijs. Afgelopen maand zou een transfer naar het Saoedische Al-Nassr ook zijn afgeketst, omdat Ziyech niet door de medische keuring kwam.

En nu naar een nieuwsfeit waarvan we wel kunnen bevatten hoe erg het is: de Rolls-Royce Cullinan Black Badge van Ziyech ligt in puin. Het is niet duidelijk of de voetballer in de auto zat toen de Cullinan in Amsterdam op een Volkswagen Polo knalde. ‘We gaan onderzoeken wat er gebeurd is. Eén van de automobilisten is aangehouden’, vertelt de politie aan AT5. De identiteit van deze persoon houdt de politie uiteraard geheim.

Hoeveel kost de Rolls-Royce Cullinan Black Badge van Ziyech?

In augustus 2020 kocht Ziyech de zwarte Cullinan bij VDM Cars. Volgens VDM Cars is elke denkbare optie aangevinkt op de configuratielijst. Daarnaast zijn er 24-inch Vossen-wielen onder de RR SUV gezet, à 10.000 euro per set. In totaal betaalde Ziyech 600.000 euro voor de Rolls-Royce, twee ton meer dan een standaard Cullinan kost. De waarde van de VW Polo en verwoeste fietsen is niet bekend.

Advertentie

Reacties

 • EricP heeft op 2 augustus 2023 geschreven:

  Welke gek rijdt er nou door Amsterdam in een car van 6 ton? Waarom verdienen voetballers zulke vette salarissen terwijl voetbalclubs soms met publiek geld gesteund moeten worden? Denk bijvoorbeeld aan wat gemeentes moeten bieden aan symbolische prijzen voor stadion, pacht enz. Dat hebben we ook gezien bij de banken. Dat was in 2013. Hebben we dan wel iets geleerd?

  Reageer
 • Alex vos heeft op 1 augustus 2023 geschreven:

  Ach , laat ik maar op schrijven

  • Alex Vos heeft op 1 augustus 2023 geschreven:

   Ach , laat ik maar niets typen , was nog niet wakker ,sorry voor de typ fout

   • Leis heeft op 1 augustus 2023 geschreven:

    En de fiets eigenaren worden die ook gecompenseerd? schade is voor hun misschien veel erger

    Reageer
   Reageer
  Reageer
 • Bart heeft op 31 juli 2023 geschreven:

  En een VanMoof S3 plat…waar kan die gerepareerd worden 😢

  Reageer
 • Realist heeft op 31 juli 2023 geschreven:

  Als je goed kan voetballen wil dat nog niet zeggen dat je ook goed kan autorijden.

  Reageer
 • MDB de Graaff heeft op 31 juli 2023 geschreven:

  Wanneer gaan we eens begrijpen dat je in Amsterdam en ook in andere steden niet met dit type auto ( bakbeest) moet rond rijden!
  Bovendien extreem gevaarlijk in het verkeer als je met dit soort auto’s een ongeluk veroorzaakt komt degene waar je tegenop knalt er in de meeste gevallen niet goed vanaf,
  denk met name aan fietsers en kleine kinderen !

  • Pietje precies heeft op 1 augustus 2023 geschreven:

   Bij normaal rijden zal er weinig gevaar zijn, echter maken de juist de fietsers dit vaak extreem lastig. Rechts voor ik steken in de dode hoek blijven hangen, met telefoon in de hand en koptelefoon op, door rood rijden weghelft niet respecteren en zo nog een lange lijst. Het is een godswonder dat er niet veel meer fietsers platgetreden worden in de stad van ikke ikke ikke.

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie