Op vakantie gaan in een auto met een verouderd navigatiesysteem is als Temptation Island, maar dan voor mensen met meer dan tien IQ-punten. Na korte nacht en een autorit van acht uur samen de weg vinden door een onbekend dorp in een land waar je de taal niet spreekt, dat is de ultieme relatietest. Dit Franse stel slaagde in ieder geval niet: de man liet zijn vrouw achter bij een tankstation en reed boos 900 kilometer naar huis.

Het Franse stel was op vakantie in eigen land toen een ruzie op de terugweg helemaal uit de hand liep, zo meldt het AD. De man stopte de auto bij een tankstation, zette de vrouw eruit en reed verder. Het was geen potje bluffen, want de man is alleen naar hun huis in Lille gereden vanuit Zuid-Frankrijk, zo’n 900 kilometer verderop. De vrouw probeerde de man nog te bellen, maar hij negeerde haar telefoontjes. Uiteindelijk boekte de vrouw een hotelovernachting en ging de volgende dag met de trein naar huis.

Wat de reden van de ruzie op vakantie was, is niet bekend. Wat de Facebook-status van het stel momenteel is, weten we ook niet. We gokken dat het op z’n minst ‘ingewikkeld’ is.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie