Dat ook kleine dia’s kunnen lekken, blijkt wel uit een aantal kleine plaatjes van toekomstige modellen van General Motors. Toch is het niet helemaal toeval. Om de vrije val van het concern op de aandelenbeurs nog enigszins te beperken lijkt het een bewust aangestuurde actie.
 
In ieder geval geeft het een aardig idee van wat gaat komen. De Cadillac SRX lijkt gewoon de zoveelste SUV, terwijl de Saab 9-4X er beduidend beter uit ziet in zijn definitieve verschijningsvorm. Maar Saab komt wel laat in het segment dat tegen die tijd gedomineerd wordt door de BMW X3, Audi Q5, Mercedes GLK en Volvo XC60.
 
De stationwagon op basis van de sportieve Cadillac CTS werd ons al beloofd en het minuscule plaatje laat zien dat deze auto een overdreven dikke D-stijl krijgt en daarmee een groot deel van zijn sportieve uitstraling verliest. Overigens zijn er nog meer beelden ‘uitgelekt’, maar dat betreft een puur Amerikaans model zoals een grote Buick sedan en eveneens de Chevrolet Cruze, de opvolger van de huidige Nubira.

Reacties

Meer van TopGear