Het is een maandelijks cadeautje van de Rijksoverheid: een verse catalogus met spulletjes van Domeinen Roerende Zaken. Online kun je snuffelen tussen afdankertjes van Defensie en geconfisqueerde voertuigen. Als je maar vaak genoeg door de catalogus neust, dan krijg je vanzelf een ingebouwde radar bij welke kavels je beter moet bekijken. Deze BMW 3-serie Cabrio is zo’n kavel.

De aftermarket-koplampen en de zelf opgeplakte sticker met ‘Limited Edition’ verraadt al dat de eigenaar twijfelachtige keuzes heeft gemaakt. En dan hebben we het niet eens over de keuzes die ertoe geleid hebben dat de auto in beslag genomen is. Vanbinnen zien we nepkoolstofvezel, goedkope vloermatten met een rood biesje en natuurlijk sportpedalen van traanplaat.

Kliklaminaat in de kofferbak?

Neem eens een kijkje in de kofferbak; we kunnen het door de resolutie van de foto’s niet helemaal zien, maar het lijkt er sterk op dat iemand kliklaminaat heeft gebruik voor de ombouw van de subwoofer en de versterker. Het laatste plankje paste niet helemaal lekker, dus die ligt er los bij. En zouden dat echte Brembo-remklauwen zijn op de achteras?

De grootste reden om deze BMW 3-serie Cabrio lekker te laten staan, vind je achterin. Aan het stuur zie je al een beetje dat de cabriolet wat vochtproblemen heeft, maar op de achterbank is het helemaal feest. Dit is een auto die je niet zelf naar huis wilt rijden. Overigens is schimmel best goed schoon te maken met de juiste middeltjes. Wat je dan hebt is een foute BMW, maar dan iets minder goor. Durf jij het aan?

Reacties

 • Stefaan heeft op 21 november 2023 geschreven:

  Ach de wereld is vol van zulke fake auto’s.Als beroepschauffeur zie ik dagelijks zulke gedrochten of fake auto’s.Vandaag nog een Mercedes C klasse diesel gezien,maar op de voorste spatborden stond wel V8 Biturbo,hoe belachelijk kan je je maken man man man.En het ergste is dat vele van deze eigenaren echt denken dat wij dat geloven.Deze C klasse spotte ik in Brussel waar het daar vol van rijdt van zulke belachelijke wagens. Het valt wel op dat vooral één bepaalde categorie van mensen de kroon spant hierin maar daar kan ik niet verder over uitwijden,maar de meeste zullen me wel begrijpen.

  Reageer
 • Lesley heeft op 19 november 2023 geschreven:

  Beter een yacuzi van maken
  Wel eerst alles eruit en de binnenzijde ontsmetten en waterdicht maken
  One off a kind yacuzi

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)