Alleen al op het YouTube-kanaal van de politie zagen bijna 700.000 mensen hoe een vluchtende bestuurder de wendbaarheid van zijn Audi overschatte en met snelheden van ruim boven de 100 km/u een stoeprandje pakte. We zeggen zijn Audi, maar in werkelijkheid is ie ongetwijfeld van iemand anders. Was jij nog geen getuige van het spektakel, dan kun je de video hieronder nog een keer zien. En nu kan deze bekende Audi RS 3 van jou zijn, als je het project aandurft.

Het kenteken is in de video keurig onherkenbaar gemaakt, maar gezien de schade in de video en de schade bij de Audi op de foto’s, kan het eigenlijk niet missen dat dit de betreffende RS 3 is. Duidelijk is te zien waar de politie-A6 nog een beuk uitdeelde na het stoeprandje. De Audi RS 3 reed daarna zonder inzittenden nog een stukje verder, maar daar lijkt de auto niet heel veel schade aan overgehouden te hebben. Zo te zien heeft de politie de auto nog wel een keer grondig doorzocht.

Is de Audi RS 3 bij Domeinen nog standaard?

De verdachten uit de video zouden in april voor de rechter verschijnen. Zo te merken is dat gebeurd en daarom mag de Audi RS 3 nu geveild worden. De tellerstand is 165.778 kilometer en onder de motorkap zien we een andere luchtinlaat. Of de vijfcilinder verder nog aangepast is, is niet bekend. Ook is op de foto’s niet te zien of er nog meer onderhuidse schade aanwezig is. Zeg maar gerust dat het kopen van deze auto een risicootje is.

Hoeveel de Audi RS 3 nog oplevert, zal moeten blijken. De biedingen van deze catalogus zijn gesloten en pas aan het einde van de veiling kun je zien hoe hoog het winnende bod was. Mocht je deze auto in Nederland willen rijden, dan moet je met de auto langs de RDW om het kenteken opnieuw te laten activeren. De auto is volgens de veiling nu bedoeld voor de export. Misschien is dat maar beter ook.

De video van de Audi RS 3

Reacties

  • E10 heeft op 20 november 2023 geschreven:

    Gezien het spoor vloeistof over wegdek na verlaten gecrashte voertuig.. ik denk dat ik even oversla.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)