We merken dat er hier en daar wat mensen huiverig zijn om een auto bij een overheidsveiling te kopen. Ze zijn dan bang dat ze, als ze ooit een keer met hun nieuwe aanwinst door Zuid-Oost rijden, geliquideerd worden door de vijanden van de vorige eigenaar. Deze matzwarte Lamborghini Urus kun je gelukkig met een gerust hart kopen.

De matzwarte Urus staat bij Domeinen Roerende Zaken en wordt dus geveild door de Nederlandse overheid. De Lamborghini draagt een wrap, dus zodra jij het hoogste bod hebt geplaatst, kun je de wrap verwijderen om vervolgens met een spierwitte Urus door het leven te gaan. Bovendien staat hij nu nog op Belgische platen. Met een andere kleur en een ander kenteken herkent niemand je meer.

Het is niet bekend waarom de auto geveild wordt

Overigens is heus niet elke auto die bij Domeinen wordt aangeboden van een crimineel geweest. En misschien was het wel een heel aardige nachtapotheker die overal vriendjes en vriendinnetjes had. Heel stereotyperend weer, allemaal. Waarom deze Belgische Lamborghini in Nederland in beslag is genomen, is overigens niet bekend.

Hoe dan ook, deze Urus kan in Nederland in getuigenbescherming en laat zijn dubieuze verleden in België achter zich. De tellerstand is zo’n 17.000 kilometer en verder lijkt de auto in prima staat, alleen de module van de navigatie ontbreekt. Laten we zeggen dat deze Urus met een Nederlands kenteken toch wel minimaal 300.000 euro waard is, waarschijnlijk nog iets meer. Doe jij een laag bod?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)